Dijkstra & van Dijk

Maak kennis met het team.

Wie zijn wij

Margreet & Judiëth

Lees wie we zijn en waarom we doen wat we doen.
Verhalen over inspiratie, passie en de menselijke maat. 

3

Van Dijk is Judiëth

De enige Judiëth in Nederland en met alle ziel en zaligheid zet ze haar kennis en kunde in voor de medemens die (nog) niet op het juiste spoor zit.

Judiëth komt van origine uit het voortgezet speciaal onderwijs en heeft zich daarna met haar bureau PMO gespecialiseerd in SROI (Social Return on Investment) en de bouwsector.

Ze zet zich nu aan werkgeverskant in om voor mensen die niet of moeilijk aan het werk komen en/of blijven van werken een succesverhaal te maken.

Geboren en getogen in het Groningse waar ik de “Niet zeuren maar doen” mentaliteit heb meegekregen.

“ In het dagelijks leven heb ik vele petten op: moeder van twee opgroeiende kinderen, eigenares van B&B Waddenstee, directeur van bedrijf en organisatiebureau PMO en medeoprichter van Triple D.

Vanuit de zorg, in het onderwijs beland en – gedreven door zaken die op mijn pad zijn gekomen-  vanaf 2007 de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven.

Een rode draad in mijn leven is het helpen van mensen, en ook het mensen naar de zin maken. Organiseren en creëren is mijn passie, ik werk dan ook graag nauwkeurig en punctueel

 Binnen ons re-integratiebedrijf Triple D hoop ik dat de mensen die bij ons in dienst komen dusdanig geholpen worden, dat zij weer geklommen zijn op hun eigen ontwikkelingsladder. En wij uiteindelijk voor hen niet meer nodig zijn.

3

Dijkstra is Margreet

Gedreven tot en met en vastberaden om van mens tot mens te blijven werken in een systeemwereld waar voor velen geen doorkomen aan is.

Margreet weet – na 20 jaren werkzaam te zijn geweest bij gemeenten – waar de gaten vallen en dicht deze als het moet desnoods met noodverbanden. Als iets niet kan zoals het moet dan moet het maar zoals het kan.

Margreet wil mensen weer een positieve ervaring laten beleven met betrekking tot werk en het in zichzelf geloven.

“ In mijn 20 jarige loopbaan bij de overheid heb ik een schat aan ervaring opgedaan in verschillende functies. Rode draad was en is daarin altijd om mensen verder te helpen. Of het nu om het beantwoorden van een vraag gaat, een schouderklop of een complexe situatie die opgelost moet worden dat maakt niet uit. In een ieder ben ik oprecht geïnteresseerd en probeer ik van betekenis te zijn.

Bij Triple D zet ik mijn veelzijdigheid en brede kennis in waar het werven, selecteren, planvorming, plaatsen en begeleiden van medewerkers betreft bij potentiële werkgevers. De werkgevers worden geworven wanneer duidelijk is welke past bij de wensen en mogelijkheden van een medewerker.

Naast arbeid gerelateerde zaken (werknemersvaardigheden/veiligheid/ ontwikkeling competenties) worden, waar aan de orde, de zaken op andere leefgebieden bewaakt en/of met de medewerker opgepakt.

Naast Triple D heb ik vanaf 2019 een “wereldwinkel” opgezet genaamd Glocal Art Store& More . Voor meer informatie zie website.

De tijd niet besteed aan Triple D zijn voor de winkel en de doelen die daaraan zijn gekoppeld.

Op deze wijze blijft mijn werk gevarieerd en kan ik de kost verdienen combineren met zingeving en mijn sterke drive om voor minder bedeelden iets te betekenen.”