Ben jij werkzoeker?

DENKEN

Denken over je loopbaan en hoe deze vorm te geven, gaat vooraf aan het handelen in die richting. Soms is dit denken moeilijk (geworden) en lukt het niet omdat gedachten door elkaar lopen of er geen ruimte voor is door andere zaken die in het hoofd overheersen.

DOEN

In alle definities van doen zit een actie besloten. Voor Triple D BV betekent het de omzetting van het denken over dat plan,  het idee, de wens naar het handelen.

Op loopbaangebied kan dat zijn dat je met je CV aan de slag gaat, een gesprek vraagt met jouw werkcoach van je uitkerende instantie of je personeelsconsulent over je in- of externe loopbaan bij je werkgever.

DOORZETTEN

En dat is misschien wel het meest lastige!

Tijdens het “doen” kun je allerlei soorten van weerstand ervaren waardoor je geneigd bent om af te haken. Excuses om dat te doen, zijn altijd te (be)denken en is eigen aan de mens. Meer dan eens stranden goede voornemens of wordt een ingezette actie vroegtijdig gestopt.

Lukt het niet met een CV maken, het schrijven van een brief of het eigentijdse netwerken dan kun je de moed verliezen. Heel logisch, want je moet het maar kunnen! Dit geldt te meer wanneer je bij de zoveelste sollicitatie weer wordt bedankt voor de moeite of überhaupt geen reactie ontvangt.

Werkzoeker

Wij zijn op zoek naar jou en lijken je te hebben gevonden. Tenminste als jij die werkzoeker bent die het nodig heeft dat er iemand een tijdje met je oploopt in je loopbaan of zoektocht naar  (andere) werk. Triple D kan je vragen beantwoorden en legt de mogelijkheden voor en de rol die wij daarin kunnen spelen.

Het enige wat je hoeft te doen, is contact met ons opnemen via mail of telefoon zodat we eens om tafel kunnen om te horen waar je tegenaan loopt in je loopbaan en hoe wij je kunnen ondersteunen:

  1. Met, in en naar werk
  2. In zaken die (gaan) werken nadelig beïnvloeden
  3. In je persoonlijke ontwikkeling

Peter

zat jarenlang vast vanwege geweldsdelicten en is nu aan de slag. Zijn financiën zijn op orde en hij is niet meer aanraking geweest met politie of justitie.

Albert

Albert mag gaan genieten van zijn AOW maar wil liever blijven werken. Albert werkt 40 uren per week in de bouw.

Sergio

is fulltime aan het werk in de bouw en heeft ondertussen onze hulp bij het regelen van zijn schulden, vervoer naar het werk en belastingzaken.