Bent u de werkgever?

DENKEN

Denken over uw personeelsbeleid en wel iemand willen helpen om aan het werk te gaan of blijven in het bedrijf, maar niet weten hoe, wat, wie, waar en wanneer?

Zonder antwoorden op deze vragen blijft het bij denken over dit prachtige streven.

DOEN

In alle definities van doen zit een actie besloten. Voor Triple D BV betekent het de omzetting van het denken over dat plan,  het idee, de wens naar het handelen.

Binnen het bedrijf kan dat zijn dat u gaat zoeken naar informatie over het werken met een (langdurig) werkzoekende, wat daarin de mogelijkheden zijn, wie u daarbij kan informeren en adviseren en/of dat u dit onderwerp agendeert voor overleg binnen het bedrijf.

DOORZETTEN

En dat is misschien wel het meest lastige!

Tijdens het “doen” kunt u allerlei soorten van weerstand ervaren waardoor u geneigd bent om af te haken. Excuses om dat te doen, zijn altijd te (be)denken en is eigen aan de mens. Meer dan eens stranden goede voornemens of wordt een ingezette actie vroegtijdig gestopt.

Lukt het niet om de juiste persoon bij bijvoorbeeld het UWV of gemeentelijke sociale dienst te pakken te krijgen voor informatie? Ervaart u onvoldoende draagvlak binnen het bedrijf? Grote kans dat u het erbij laat zitten, want immers u heeft het al zo druk. Terug naar het denken over maatschappelijk verantwoord willen ondernemen op personeelsgebied en een knagend gevoel.

Wij ondersteunen u door deze weerstanden heen!

Werkgever

Werkgever opgelet!

Wij zijn op zoek naar u en lijken u te hebben gevonden! Tenminste als u die werkgever bent die een duwtje nodig heeft om de stap van denken naar doen te zetten. Triple D kan uw vragen beantwoorden en legt uw mogelijkheden voor en de rol die wij daarin kunnen spelen. Die rol is divers en wordt afgestemd op uw wensen en wat nodig is voor u en uw (nieuwe) medewerker(s). De diensten die wij aan werkgevers bieden:

 

Advies & informatie arbeidsmarkt en gerelateerde onderwerpen

Dit kan algemene informatie en advies zijn of specifiek op uw organisatie of medewerker(s) toegesneden. Een eerste gesprek met ons is altijd vrijblijvend en kosteloos. Voor een op maat advies wordt een op maat prijs berekend die we gezamenlijk bepalen.

Loopbaanbegeleiding

Wij begeleiden mensen in hun loopbaan in, van en naar (ander) werk. We lopen een periode met ze op die geheel is afgestemd op de persoonlijke situatie,  mogelijkheden en wensen. Deze begeleiding heeft een bereik dat kan variëren van een maandelijks voortgangsgesprek en tijdelijke verloning tot een intensieve tijd om ontstane weerstanden en belemmeringen te overwinnen.

Projectbegeleiding

Start u een nieuw bedrijf of bent u intern bezig met het reorganiseren van het werk en wilt u werkzoekers betrekken in uw plannen? Wij zijn bedreven in het projectmatig werken en gaan daarover graag het gesprek met u aan.

Verloning

Triple D biedt de mogelijkheid van verloning. Wij zijn SNA gecertificeerd.