B&B in het mooiste dorp van Nederland

Bed & Breakfast Triple D 

In het hoge noorden ligt een parel.

Onze nieuwe B&B Triple D is gevestigd in het door de ANWB tot “mooiste dorp van Nederland” uitgeroepen Winsum (2020). Een ideale uitvalsbasis en rustpunt voor Pieterpadwandelaars, fietsers en bezoekers van dit mooie dorp. De privacy van uw eigen omgeving op een A-locatie tegen een betaalbare prijs

De B&B is een verlengstuk van ons re-integratiebedrijf, Triple D bv, waar mensen uitgedaagd worden om hun talenten te ontwikkelen en te doen waar ze plezier en voldoening uit halen.

De B&B heeft één grote 2-persoonsgastenkamer op de bovenverdieping van een uit twee delen bestaand pand in het hartje van het centrum. In het voorste deel houdt Triple D kantoor en is de Glocal Art Store & More gevestigd. Het achterste deel is een woonhuis waar op de bovenverdieping de B&B kamer is gerealiseerd.

Het interieur bestaat uit een combinatie van nieuw, zelf gemaakt, hergebruik en artikelen die worden verkocht in de winkel.
Een derde bed is mogelijk.

Kom binnen kijken

Nieuwsgierig hoe het er uitziet? Blader door onze foto’s.

Kom binnen kijken

Nieuwsgierig hoe het er uitziet? Blader door onze foto’s.

Reserveer hier.

Hieronder kunt u onze bed & breakfast kamer reserveren. Klik op de kalender op de aankomst- en vertrekdag en vul uw gegevens in. U ontvangt een kopie van de reservering en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Laagseizoen

In het laagseizoen (van 1 oktober tot 1 mei) betaald u per nacht voor 2 personen (inclusief ontbijt excl toeristenbelasting)

Hoogseizoen

In het hoogseizoen (van 1 mei tot  30 september) betaald u per nacht voor 2 personen (inclusief ontbijt excl toeristenbelasting)

In onze B&B kunt u ook uw hond meenemen. Daarvoor betaalt u € 7,50 per hond per nacht.

Laagseizoen

In het laagseizoen (van 1 oktober tot 1 mei) betaald u per nacht voor 2 personen (inclusief ontbijt en toeristenbelasting)

Hoogseizoen

In het hoogseizoen (van 1 mei -18 juli en van 8 augustus – 30 september) betaald u per nacht voor 2 personen (inclusief ontbijt en toeristenbelasting)

In onze B&B kunt u ook uw hond meenemen. Daarvoor betaalt u € 7,50 per hond per nacht.